Відпочинковий комплекс "Золота гора"

Золота гора - фото
м. Стебник вул. Трускавецька, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Відпочинковий комплекс «Золота гора» вабить відвідувачів розкішним, елегантним інтер’єром, відмінним рівнем обслуговування, якісною живою музикою. Та головна перевага закладу — чудова, авторська кухня.

У «Золотій горі» вас потішать смачними, вишуканими та різноманітними стравами української та європейської кухонь. Наїдки, представлені в меню закладу — перевірені та улюблені багатьма, їх готують виключно зі свіжих, натуральних інгредієнтів від досвідчених постачальників та виробників. Ми використовуємо традиційні рецепти та повсякчас готові до експериментів, пропонуючи своїм гостям нові й цікаві варіанти та авторське меню.

Ми знаходимось між Дрогобичем та Трускавцем, тому дістатися до нас нескладно, адже у нас гарне автосполучення.

Довершить позитивне враження від смачної кухні високий рівень обслуговування відвідувачів.

Відпочинковий комплекс «Золота гора» запрошує гостей відсвяткувати у нас день народження, дитячі свята, весілля та корпоративи.

Відпочинковий комплекс «Золота гора» пропонує:

  • смачні обіди та вечері — ми працюємо щодня з 11 до 23;
  • святкування днів народження, весіль, інших урочистих подій — пропонуємо бенкетні зали, розраховані на 400, 200, 100 гостей свята;
  • живу музику під замовлення;
  • смачні страви авторської кухні;
  • драйвову атмосферу.

До ваших послуг — сучасний, технічно оснащений конференц-зал, який чудово підійде для організації та проведення семінарів, тренінгів, майстер-класів та інших заходів.

Тепер відкрилися ще й готельні номери: 16 стандартів і 4 люкси.

Відгуки