Б'юті центр "Оріфлейм"

Оріфлейм - фото
вулиця Трускавецька, 17
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт12:00 - 17:00Без перерви
Сб12:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Бренд Oriflame знають у всьому світі. Ця компанія зарекомендувала себе як виробник доступної косметики. Міжнародна фірма працює ось уже п'ятдесят років. По всьому світу вона проповідує власну бізнес-концепцію: «Заробляй сьогодні, і втілюй свої мрії завтра».

Одним з основних принципів роботи Oriflame стала турбота про природу і повагу до всього живого. Її засновники вважають, що не можна нести e світ красу, якщо ти не цінуєш дива, що тебе оточують. Соціальна та екологічна політика компанії відома у всьому світі. Ця компанія стала однією з перших в косметичній галузі, хто відмовився від тестування своїх лінійок на тваринах.

У Oriflame можна купити абсолютно різну продукцію: декоративну косметику і засоби по догляду за тілом та обличчям, корисні харчові добавки, товари для волосся, аксесуари і дитячі речі. Окрему нішу займає парфумерія, яку часто представляють зірки. Кожен знайде, що йому необхідно, а ми вам в цьому зможемо допомогти — проконсультуємо та підберемо необхідну косметику саме для вас.

І з кожним роком лінійка продукції все розширюється. Її мета — дарувати красу і процвітання, покращувати життя людей, робити його комфортнішим і приємнішим. Ось чому, створюючи свою продукцію (а виробництво розташоване у Швеції), компанія намагається використовувати тільки натуральні компоненти, які абсолютно безпечні для людини і навколишнього середовища, а також відповідають суворим екологічним нормам. Бренд одним з перших ввів рослинні екстракти до складу засобів для догляду за шкірою.

До того ж компанія завжди слідкує за новими можливостями косметології та намагається запропонувати тільки кращу та сучасну косметику. А відвідини майстер-класів від Oriflame допоможуть вам навчитися професійним секретам нанесення макіяжу.

А ще? кожного року Oriflame створює сотні нових продуктів для краси та здоров'я. І кожні три тижні ви можете побачити новий каталог, в якому знайдете останні модні тренди, наукові інновації по догляду за шкірою і вигідні пропозиції.

Нові лінійки NOVAAGE (вікові креми) та Welness (вітаміни, здорове харчування) допоможуть виглядати вам молодо та енергійно.

Натхненні вашими мріями, ми прагнемо створити привабливу продукцію і зробити шопінг з Oriflame для вас максимально зручним. У кожного є своя мрія, тому кожного року ми поповнюємо наш асортимент сотнями новинок — на будь-який смак і вік.

Б`ютіцентр Oriflame працює за напрямками:

  • продаж засобів догляду;
  • проведення майстер-класів;
  • привітне обслуговування;
  • продаж косметики.

Бажаєте відкрити для себе світ краси та косметики, знайомитися з цікавим людьми та першими дізнаватися про високоякісні косметичні новинки? Пропонуємо вам вигідні умови співпраці з Oriflame. Саме це дасть безліч нових можливостей у самореалізації та розвитку власної справи.

Oriflame — це компанія для таких людей, як ви. Саме ваші мрії надихають нас на створення нових косметичних продуктів і бізнес-пропозицій, які відкриють для вас безмежні можливості заробітку та забезпечать вам європейський спосіб життя. З мінімумом вкладень, без ризику та з доходом, що росте безмежно, — ви зможете зробити реальним те життя, про яке ви мріяли.

Ласкаво просимо до Oriflame!

Відгуки