Піцерія "Chicago Style"

Chicago Style - фото
майдан Шевченка, 1
(В приміщенні туристичного комплексу "Дрогобич")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Коли ви наступного разу скажете друзям: йдемо на піцу, то ми вас чекаємо в піцерії «Chicago Style». Це затишний заклад відповідає міжнародним стандартам НАСР. Тут можна відпочити з друзями та смачно поїсти. 

А для тих, хто любить проводити час вдома, пропонуємо доставку страв. Для замовлення скористайтесь опцією доставки «Ravlyk club».

У нашому меню широкий вибір піц, перших та других страв, напоїв та десертів. Для великих дружніх компаній ми пропонуємо відповідну велику піцу на 50 см. Також радимо скуштувати наші млинці з різними начинками, італійську  пасту чи соковитий стейк.  Про вегетаріанців ми теж подумали, тому пропонуємо вегетаріанське меню. А які в нас солоденькі шоколадні, вершкові десерти та випічка! Не вірите? Приходьте і переконайтесь самі. Запрошуємо на сніданки та комплексні обіди. Ви точно не залишитесь голодними.

А серед напоїв є пиво бочкове, коктейлі, глінтвейн, квас та ситро.

Новинка від«Chicago Style»! Скуштуйте наш фірмовий бургер «Чикаго»!

Запрошуємо провести свято у нашому закладі: сімейні вечори, дитячі свята, дні народження, корпоративи. До ваших послуг просторий зал, який вміщає до 90 осіб, а також окремий VIP-зал на 15 осіб.

Дозволяємо роботу аніматорів, шоу бульбашок тощо.

Відгуки