Ресторан-піцерія "Green Park"

Green Park - фото
вулиця Лепкого, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Ресторан-піцерія «Green Park Pizza & Rest» — заклад, що знаходиться у самому центрі міста та дарує для відвідувачів можливість смачно поїсти й відпочити у комфортній атмосфері.

Запрошуємо вас прийти на обід чи вечерю, наявна можливість відвідин закладу також разом з малечею, при цьому зі змогою відпочити без жодних обтяжень. Адже, поки батьки будуть насолоджуватимуться стравами, діти зможуть побавитися у великих дитячих кімнатах.

Ресторан пропонує широкий вибір страв європейської, італійської та вегетаріанської кухонь. Понад 15 видів піци, перші страви, салати, холодні закуски, крафтові бургери (із цікавих варіантів — бургер-піца, запікається під тонким тістом в печі), равіолі, пасти, м‘ясні дошки для компаній. 90% страв власного виробництва. Тут і крем-супи, два види карпачо, асорті брускет, пате з грінками, печені ребра та ще багато іншого.

Для найменших гостей — спеціальне дитяче меню.

Крім того, маємо власну кондитерську, в якій можна замовити смачні та натуральні торти й «candy bar» на свята. Солодощі ви можете скуштувати як у закладі, так і замовити їх до дому.

Приємний бонус — швидка доставка.

Відгуки