Дрогобицький навчальний центр автомобільної справи

Дрогобицький навчальний центр автомобільної справи - фото
вулиця Сагайдачного, 22
(4 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 19:00Без перерви
Сб08:00 - 12:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

   УВАГА!!!
Сьогодні часто чути скарги на те, що багато людей, які хочуть стати водіями, не можуть скласти теоретичний іспит ПДР в сервісному центрі МВС.
Справа в тому, щоб дати правильні відповіді на питання в екзаменаційних білетах треба мати розуміння, як керувати автомобілем, орієнтуючись в дорожньому регулюванні під час руху. Також є потреба в чіткому роз'ясненні ПДР спеціалістом, безпосередньо самому керувати автомобілем і необхідність використання відеоматеріалів під час навчання та проведення пробного тестування в екзаменаційному класі.
Саме такий підхід до навчання може Вам забезпечити стовідстокову здачу іспиту в сервісному центрі.
Наша автошкола може гарантувати таку підготовку, оскільки ми проводимо очне навчання з використанням різних засобів, екзаменаційний клас з програмним забезпеченням та надаємо практичну їзду на автодромі, де є чітке регулювання дорожнього руху, під час вивчення ПДР.

Чекаємо Вас за адресою:

📍м.Дрогобич, вул. Сагайдачного 22 (перехрестя вулиць 22 Січня і Сагайдачного, на кільці біля Автостанції №2)
☎️Тел.+380-97-094-90-99
☎️Тел.+380-97-798-46-98

📍м.Стебник, вул. В.Великого 2 (гуртожиток ліцею)
☎️Тел. +380-68-407-17-17


















До уваги всіх хто бажає здобути навички керування автомобілем та отримати посвідчення водія категорії А, В, С 🏍️🚗🚛
Автошкола “ДНЦАС” проводить очне навчання теоретичного модуля (правил дорожнього руху) на протязі 1 місяця, в такій послідовності:

1️⃣ Лекції викладача із застосуванням відеоматеріалів і чіткого роз’яснення щодо безпеки дорожнього руху (лекції по медицині викладає медпрацівник).
2️⃣Для кращого засвоєння ПДР проводиться практична їзда на автодромі, для того щоб людина могла усвідомити що таке автомобіль і як ним керувати, оскільки навіть склавши теоретичний іспит у Сервісному центрі, людина до кінця не розуміє з чим їй приходиться мати справу.
3️⃣Для підготовки до здачі іспиту в Сервісному центрі використовується комп’ютерний клас який є максимально наближений до кабінету Сервісного центру із наявним відповідним програмним забезпеченням.

💯Це найкраща методика вивчення ПДР яка показала свій результат на протязі останнього пів року, завдяки чому студенти здають іспити з першого разу і не витрачають дорогоцінного часу та лишніх коштів на перездачі, оскільки ціна висока.

Зазубривши відповіді на екземенаційні питання під час самопідготовки і не розуміючи суті, це не дасть відповідного ефекту, як при здачі теоретичного іспиту так і при керуванні автомобілем на практиці, що ускладнює в подальшому навчання практичного модуля і здачі практичного іспиту.

☝️Тому радимо зробити правильний висновок і вчинити правильні дії завітавши до нас на навчання.

Чекаємо Вас за адресою:

📍м.Дрогобич, вул. Сагайдачного 22 (перехрестя вулиць 22 Січня і Сагайдачного, на кільці біля Автостанції №2)
☎️Тел.+380-97-094-90-99
☎️Тел.+380-97-798-46-98

📍м.Стебник, вул. В.Великого 2 (гуртожиток ліцею)
☎️Тел. +380-68-407-17-17











Автошкола проводить навчання водіїв транспортних засобів різних категорій: легкові та вантажні автомобілі, автобуси та мотоцикли.
 В її навчально-матеріальній базі є наявні та обладнані:
1️⃣ Навчальні та комп'ютерний класи (як в м.Дрогобич так і в м.Стебник)👨‍🏫🧑‍💻
2️⃣ Автодром площею 1,5 га., з автодорогами та дорожніми знаками на них❗️
3️⃣ Безпечні спеціальні учбові автомобілі🚗
4️⃣ Професійний педагогічний склад (викладачі ПДР та інструктори з навчальної їзди із понад десятирічним стажем роботи)👨‍🏫
                                                     УВАГА❗️❗️❗️
 Також курсанти які проходять навчання першого етапу теоретичного модуля з ПДР, по бажанню ПАРАЛЕЛЬНО МОЖУТЬ НАВЧАТИСЯ НА ПРАКТИЦІ КЕРУВАТИ АВТО, що надає високого рівня підготовки для здачі ПДР в Сервісному центрі МВС, а також для старту в другому етапі - практичного модуля навчальної їзди.
Чекаємо Вас за адресою:
📍м.Дрогобич, вул. Сагайдачного 22 (перехрестя вулиць 22 Січня і Сагайдачного, на кільці біля Автостанції №2)
☎️Тел.+380-97-094-90-99
☎️Тел.+380-97-798-46-98
📍м.Стебник, вул. В.Великого 2 (гуртожиток ліцею)
☎️Тел. +380-68-407-17-17                                                                              
   





                                                                  


 Слава Україні!!!


















У категорію «С» (основну,базову) входять автомобілі,призначені для перевезення вантажів , дозволена максимальна маса яких перевищує 7500 кг , состав транспортних засобів  з тягачем категорії «С» та причепом , повна маса якого не перевищує 750 кг.




Водіння вантажного автомобіля є відмінним способом  заробітку. Така робота не буде легкою та простою , але ця праця окупається сповна,оскільки вона є високооплачуваною.


Ця категорія служить для перевезення великовагових та великогабаритних  вантажів ,а також на шассі транспортних засобів категорії «С» встановлюються  спецобладнання та спецтехніка ( автокрани, автовишки, бетономішалки,бурові установки і інше) . Цей вид автотранспорту широко використовується в народному господарстві та побуті,призначений для перевезення різного роду вантажів ,і тому вимагає особливої уваги і навичок під час керування.


Маючи відкриту категорію «С» і наявний 1 рік стажу,дає можливість отримати категорію «СЕ» (вантажні автомобілі з причіпом та напівпричіпом ,так звані фури ), яка  має дуже великий попит серед перевезень і високу вартість.



Саме у автошколі « Дрогобицький навчальний центр автомобільної справи»  викладачі та інструктори є дипломовані фахівці , які на регулярній основі проходять  курси підвищення кваліфікації і тут  Ви зможете отримати максимальні та професійні знання , які необхідні для здачі іспитів у Сервісному центрі  та отримання водійських прав категорії «С».



Наші спеціалісти , з індивідуальним підходом , готові навчити усіх бажаючих , тому поспішайте  до нас на курси водіїв .



І,звичайно, не забуваймо, що автошкола «ДНЦАС»  постійно проводить набір на навчання  категорій «А1» , «А» , «В» , «С» , «ВЕ» , «СЕ» , «D».


 Щоб отримати більш детальну інформацію звертайтесь до нас за адресою:
 
м. Дрогобич, вул. 22 Січня (перехрестя вулиць 22 Січня і Сагайдачного, на кільці біля Автостанції №2)
 
Контактні номери:
     0970949099;
     0977984698;
     0963216420. 
 
   м.Стебник, вул. В.Великого 2 (гуртожиток ліцею)
 
Контактні номери:
    0684071717;
    0970104828 ;
    0977984698 .











                                                                         Слава Україні!!!

Наша батьківщина  наближається до відзначення 32-го Дня Незалежності у своїй історії та другого — за період повномасштабної війни з росією. Сотні тисяч українців захищають свою державу та її суверенітет, жертвуючи своїм життям на фронті, щоб ми знову могли святкувати цю дату.

Автошкола « Дрогобицький навчальний центр автомобільної справи » вітає свій наймужніший народ з  Днем Незалежності! Хай кожен герой повернеться додому, наповнений силою духу, невичерпною енергією та незламним переконанням, що Україна понад усе!

Бажаємо жити довго і щасливо у квітучій країні під мирним небом, з чудовим настроєм і з великим ентузіазмом, з безмірною любов'ю в серці та вічною любов'ю до Батьківщини!

                                                                        Все буде Україна!!!
 
 


     
                                                                            






                                                                                Слава  Україні!!!

                       Шановні співвітчизники , жителі нескореної та незалежної неньки- України !

Автошкола « Дрогобицький навчальний центр автомобільної справи » щиро дякує і низько вклоняється усім тим, хто мужньо захищає наші сім’ї та рідні землі від ворожих окупантів,адже завдяки Вам , український народ має змогу зустріти чудове та світле свято Преображення Господнього.

Нехай в цей день на кожного зійде Божа ласка та благодать,а в оселях запанує любов,щастя,злагода і голосний , радісний дитячий сміх.

Нехай матір Господня заступить та збереже всіх українців, а нашій батьківщині дарує мир, швидку перемогу та світле майбутнє.

І також не забуваймо, що набір на навчання категорій  «А» , «А1» , «В» , «С» , «ВЕ» , «СЕ» , «D»  йде ПОСТІЙНО , а для наших мужніх захисників  ЗАВЖДИ діятиме знижка.


   Щоб отримати більш детальну інформацію звертайтесь до нас за адресою:
 
м. Дрогобич, вул. 22 Січня (перехрестя вулиць 22 Січня і Сагайдачного, на кільці біля Автостанції №2)
  контактні номери:
    0970949099;
    0977984698;
    0963216420. 
 
 м.Стебник, вул. В.Великого 2 (гуртожиток ліцею)
    контактні номери:
    0684071717;
    0970104828 ;
    0977984698 .
 












                                                                                  Слава  Україні!!!

                                                                 Любі  відвідувачі  нашого сайту!

Автошколі  « Дрогобицький навчальний центр автомобільної справи » , нашій великій  «автомобільній родині» цього місяця  виповнилось уже 7 років , і ми дуже раді розділити це маленьке свято з Вами. 
Тому поспішаємо повідомити , що до кінця серпня Всіх бажаючих отримати професійну підготовку для отримання водійського посвідчення чекатимуть подарункові знижки.
Набір на навчання йде ПОСТІЙНО!

Саме у нас працюють тільки досвідчені та кваліфіковані  фахівці,які  забезпечать комфортне та якісне навчання майбутнім водіям категорій «А1», «А», «В», «С», «ВЕ», «СЕ», «D» , завдяки комплексній і доступній теоретичній базі та широкому вибору спеціалізованих навчальних автомобілів.

Тут ви отримаєте максимальну підготовку  до професійного рівня для швидкої та успішної здачі іспитів у Сервісному центрі.
Також, надаємо персональні заняття (з індивідуальним підходом) тим , хто потребує відновлення практичного досвіду за кермом.
Автошкола  « ДНЦАС »  щиро чекає на кожного !

 Щоб отримати більш детальну інформацію звертайтесь до нас за адресою:
 
м. Дрогобич, вул. 22 Січня (перехрестя вулиць 22 Січня і Сагайдачного, на кільці біля Автостанції №2)
  Контактні номери:
   0970949099;
   0977984698;
   0963216420. 

 м.Стебник, вул. В.Великого 2 (гуртожиток ліцею)
   Контактні номери:
    0684071717;
    0970104828 ;
    0977984698 .
 

                                                                                 



                                                                                                 Слава Україні!!!

Автошкола « Дрогобицький навчальний центр автомобільної справи» наголошує усім читачам нашого сайту про те, що вже розпочато навчання теоретичного модуля  категорій «А» та «В»,тому варто поспішити усім бажаючим навчатись,адже 08.08.2023  завершується комплектація груп (м. Дрогобич).
Також слід наголосити,що наша автошкола надає якісне і професійне практичне навчання усім курсантам, які успішно здали іспит теоретичного модуля (ПДР)  у Сервісному центрі,які пройшли навчання як і у нас, так і у будь яких інших автошколах.
Любі наші, нагадуємо про те, що набір на навчання категорій «А», «В», «ВЕ» , «С» , «СЕ» , «D» саме у нас йде ПОСТІЙНО!
Автошкола «ДНЦАС» рада кожному!

Щоб отримати більш детальну інформацію звертайтесь до нас за адресою:
 
м. Дрогобич, вул. 22 Січня (перехрестя вулиць 22 Січня і Сагайдачного, на кільці біля Автостанції №2)
   Контактні номери:
   0970949099;
   0977984698;
   0963216420. 
 
м.Стебник, вул. В.Великого 2 (гуртожиток ліцею)
    Контактні номери:
   
0684071717;
    0970104828 ;
    0977984698 .
 



                                                                       


















                                                                          Слава Україні!!!
                                              Доброго дня Усім відвідувачам нашого сайту!

Автошкола « Дрогобицький навчальний центр автомобільної справи» має для Вас важливу новину!
Від тепер , наша автошкола надасть усім бажаючим пройти навчання,щоб  отримати права водія категорії  «D»       ( водії автобусів ), якісні теоретичні знання від досвідчених викладачів та практичні уміння від   висококваліфікованих інструкторів.
Водій автобуса – дуже затребувана і добре оплачувана професія у будь-якій країні і у будь-якому великому місті України. Особливо прибутковими є міжміські та зарубіжні поїздки. 
Тому поспішайте до нас на навчання,адже Ми - Автошкола з індивідуальним підходом до кожного учня. Наші спеціалісти на великогабаритному автобусі « Ікаріус - 256» навчать Вас впевнено відчувати себе за кермом та максимально,ефективно та професійно підготують до легкої та швидкої успішної здачі іспитів у Сервісному центрі для отримання водійських прав. Також надаємо послуги навчання для водіїв,у яких наявна категорія «D» ,але немає навиків водіння транспортного засобу.

Щоб отримати більш детальну інформацію звертайтесь до нас за адресою:
 
м. Дрогобич, вул. 22 Січня (перехрестя вулиць 22 Січня і Сагайдачного, на кільці біля Автостанції №2)
     контактні номери:
    0970949099;
    0977984698;
    0963216420.

м.Стебник, вул. В.Великого 2 (гуртожиток ліцею)
     контактні номери:
   
0684071717;
    0970104828 ;
    0977984698 .



 

       
                                                                          
                                                                                           Слава  Україні!!!

Автошкола « Дрогобицький навчальний центр автомобільної справи» повідомляє усім бажаючим отримати водійське посвідчення,що триває набір на теоретичне та практичне навчання  категорій «А» , «В» , «С», «ВЕ» , «СЕ». Розпочинатиметься навчання у другій половині липня.

Також нагадуємо,що наша автошкола проводить спеціальну практичну підготовку,максимально наближену до здачі іспиту в Сервісному центрі. Завдяки такій підготовці кожен курсант може швидко, легко та професійно отримати водійські права. 

                                                                           Не зволікайте! 

 Щоб отримати більш детальну інформацію звертайтесь до нас за адресою:
 
м. Дрогобич, вул. 22 Січня (перехрестя вулиць 22 Січня і Сагайдачного, на кільці біля Автостанції №2)
       контактні номери:
    0970949099;
  0977984698;
  0963216420.

м.Стебник, вул. В.Великого 2 (гуртожиток ліцею)
        контактні номери:
       
0684071717;
        0970104828 ;
        097798469




                                                                                       Слава  Україні!!!

                                                                            Увага!         Увага!!!       Увага!!!

Хочемо повідомити важливу  інформацію усім курсантам,бажаючим здати практичний іспит у Сервісному центрі м.Стрий.

Автошкола «Дрогобицький навчальний центр автомобільної справи» надає практичні заняття на дорогах м. Стрия з детальним опрацюванням відповідних маршрутів для полегшення та успішної здачі іспиту і організовує колективну здачу на автомобілях навчального закладу.

Також ми маємо співпрацю із автошколою м. Стрия у вирішенні питань з автомобілем для здачі практичного екзамену.

Наша автошкола несе відповідальність та підтримує кожного учня,який обрав саме нас!

Нагадуємо,що продовжується набір  на навчання водіїв категорій «А1», «А», «В», «С», «ВЕ», «СЕ».

 
 
 Щоб отримати більш детальну інформацію звертайтесь до нас за адресою:
 


м. Дрогобич, вул. 22 Січня (перехрестя вулиць 22 Січня і Сагайдачного, на кільці біля Автостанції №2)
   контактні номери:
    0970949099;
   0977984698;
   0963216420. 
 
м.Стебник, вул. В.Великого 2 (гуртожиток ліцею)
      контактні номери:
       
0684071717;
       0970104828 ;
       0977984698 .





                                                                                     Слава Україні!
                                                                                            Увага!!!

Водійське посвідчення з відкритою категорією «ВЕ» дає можливість керувати легковим автомобілем з причепом, повна маса якого більше ніж 750 кг , а відкрита категорія «СЕ»,відповідно, дозволяє керувати вантажним автомобілем з причепом або напівпричепом (фура) масою більше 750 кг.


     Автошкола « Дрогобицький навчальний центр автомобільної справи» наголошує , що завершується  комплектація груп на навчання категорій «ВЕ» та «СЕ» .Реєстрація груп відбудеться  20.06.2023,тому ми запрошуємо усіх бажаючих отримати  професійне навчання відносно даних катего
                                                                                      Не зволікайте!

                   Щоб отримати більш детальну інформацію звертайтесь до нас за адресою:


м. Дрогобич, вул. 22 Січня (перехрестя вулиць 22 Січня і Сагайдачного, на кільці біля Автостанції №2)
  контактні номери:
   0970949099;
  0977984698;
  0963216420. 
 
м.Стебник, вул. В.Великого 2 (гуртожиток ліцею)
     контактні номери:
     
0684071717;
      0970104828 ;
      0977984698 .
 

                                                                                       


                                                                                 Слава Україні !!!

Оволодівати  транспортими засобами з причепом набагато складніше , ніж без нього . Саме категорія «Е» дозволяє керувати автомобілями ,які у своєму складі мають причіпи та напівпричіпи. Відкривати дану категорію варто , якщо ви хочете водити такі состави транспортих засобів , або заробляти на них , і також , завдяки їм ви підвищуєте свою затребуваність у роботодавців.

Автошкола « Дрогобицький навчальний центр автомобільної справи» , маючи у своїй професійній навчальній базі найкваліфікованіших спеціалістів та найсучасніший навчальний майданчик , пропонує Вам здобути усі потрібні знання , навички та вміння для отримання водійського посвідчення категорії «Е».

Тому хочемо наголосити усім бажаючим , що завершується комплектація груп на навчання категорій «ВЕ» (легкові автомобілі з причепом масою більше 750 кг ), та «СЕ» (вантажні автомобілі масою більше 750 кг ) .

Поспішайте !

Автошкола « ДНЦАС» чекає кожного з Вас !


 Щоб отримати більш детальну інформацію звертайтесь до нас за адресою:
м. Дрогобич, вул. 22 Січня (перехрестя вулиць 22 Січня і Сагайдачного, на кільці біля Автостанції №2)
  контактні номери:
   0970949099;
  0977984698;
  0963216420.
 
 
м.Стебник, вул. В.Великого 2 (гуртожиток ліцею)
    контактні номери:
     
0684071717;
     0970104828 ;
     0977984698 .
 




















                                                                                 




                                                                                   Слава Україні!
Автошкола « Дрогобицький навчальний центр автомобільної справи» поспішає нагади Вам , що завершується набір комплектації груп категорії «В» (теоретичний курс, Стебник) , «В-20 год» ( перепідготовка ).
Також триває набір на навчання категорій «ВЕ» , «СЕ» , яке буде розпочинатись уже цього місяця. 
І знову хочемо наголосити , що саме у нашій автошколі набір на навчання проводиться  ПОСТІЙНО , тому тут ви зможете здобути  теоретичні та практичні знання ,відносно категорій : «А» , «В» , «С» , «ВЕ» , «СЕ» , і також діє послуга додаткового водіння.

Тому оберайте саме Нас!

Чекаємо Всіх бажаючих!

Щоб отримати більш детальну інформацію звертайтесь до нас за адресою:
м. Дрогобич, вул. 22 Січня (перехрестя вулиць 22 Січня і Сагайдачного, на кільці біля Автостанції №2)
  контактні номери:
   0970949099;
   0977984698;
   0963216420.

 
м.Стебник, вул. В.Великого 2 (гуртожиток ліцею)
   контактні номери:
   
0684071717;
    0970104828 ;
    0977984698 .
 


                                                                                      
                                                                                        Слава  Україні !!!

Автошкола  «Дрогобицький навчальний центр автомобільної справи» щиро вітає усіх із наступаючим , світлим  празником Христового Воскресіння!

Хай Боже благословення завжди буде з нами , українцями, нехай Господь дарує нам свою безмежну любов , надію й незламну віру в перемогу!

Автошкола  зиче  міцного здоров’я ,миру,злагоди та благополуччя кожній родині !

                                                 Христос Воскрес!  

                                                 Воїстину Воскрес!

І,звичайно, нагадуємо,що у нашій автошколі постійно проходить набір на навчання. Тому  запрошуємо усіх бажаючих отримати теоретичні  знання та практичне вміння керувати  транспортими  засобами категорій  А1, А , В , ВЕ ,С , СЕ .


 Щоб отримати більш детальну інформацію звертайтесь до нас за адресою:
м. Дрогобич, вул. 22 Січня (перехрестя вулиць 22 Січня і Сагайдачного, на кільці біля Автостанції №2)
  контактні номери:
0970949099;
0977984698;
0963216420.
 
 
м.Стебник, вул. В.Великого 2 (гуртожиток ліцею)
  контактні номери:
0684071717;
   0970104828 ;
   0977984698 .
 
 



                                                                                                  Слава  Україні!!!

 Безпека дорожнього руху – дуже важлива складова у житті кожної людини .  Саме тому вивчати її слід з дитинства .

Автошкола « Дрогобицький навчальний центр автомобільної справи »  в особі висококваліфікованого спеціаліста , інструктора Савчина Володимира Орестовича , провела навчальне та практичне заняття з дітьми молодших класів Стебницької ЗОШ №11   як правильно орієнтуватись на дорозі і бути готовими до надзвичайних ситуацій .

Наша автошкола не тільки дає знання майбутнім водіям , а й піклується про дітей , які є також учасниками дорожнього руху - пішоходи .

І , звісно , нагадуємо Вам , що у нас можна здобути кваліфікацію водіїв категорій «А1» , «А»  , «В» , «ВЕ» ,«С1» , «С» , «СЕ» та керування автомобілями з газобалонним устаткуванням  і також , при потребі , отримати уроки додаткового водіння . Набір комплектації груп проводиться ПОСТІЙНО .

ПП « ДНЦАС»  запрошує усіх бажаючих .

Бережіть себе та своїх рідних !

Щоб отримати більш детальну інформацію звертайтесь до нас за адресою:
м. Дрогобич, вул. 22 Січня (перехрестя вулиць 22 Січня і Сагайдачного, на кільці біля Автостанції №2)
  контактні номери:
0970949099;
0977984698;
0963216420.

м.Стебник, вул. В.Великого 2 (гуртожиток ліцею)
 контактні номери:
0684071717;
  0970104828 ;
  0977984698 .



 
                                                                                           Слава  Україні!!!

Автошкола « ДНЦАС »  хоче повідомити Вам , що завершується комплектація групи категорії « А » ( мотоцикли ). 

Також хочемо наголосити , що продовжується набір на навчання категорій «В» , «С» , «ВЕ» , «СЕ» .

Поспішайте подати документи до 1 лютого , оскільки розпочинатиметься теоретичне навчання ( вивчення правил дорожнього руху ) та практичне.

Ми чекаємо усіх бажаючих !

Щоб отримати більш детальну інформацію звертайтесь до нас за адресою:
м. Дрогобич, вул. 22 Січня (перехрестя вулиць 22 Січня і Сагайдачного, на кільці біля Автостанції №2)
 контактні номери:
0970949099;
0977984698;
0963216420.
м.Стебник, вул. В.Великого 2 (гуртожиток ліцею)
контактні номери:
0684071717;
 0970104828 ;
 0977984698.

















❗❗❗Увага❗❗❗
Розпочато навчання теоретичного модуля категорії "?️". Подайте документи до 20.12.2022 року та отримайте свідоцтво про завершення навчання вже ДО Різдвяних свят!! Не зволікайте - кількість місць обмежена.
☃️ А ще...⛄
?Хочемо вам нагадати, що вже зовсім скоро день Святого Миколая?‍?... так-так ... і він у нас вже був та залишив ?подаруночки? для кожного із вас.
?Тож приходь хутчіш та отримай свій ?дарунок ?

Щоб отримати більш детальну інформацію звертайтесь до нас за адресою:
 - м. Дрогобич, вул. 22 Січня (перехрестя вулиць 22 Січня і Сагайдачного, на кільці біля Автостанції №2)
 контактні номери:
 0970949099;
0977984698;
0963216420.
- м.Стебник, вул. В.Великого 2 (гуртожиток ліцею)
контактні номери:
0684071717;
0970104828 ;
0977984698.

                                                                              Слава Україні!!!
    Автошкола " ДНЦАС " набирає та проводить навчання практичної їзди ( практичний модуль ) на легкових та вантажних автомобілях у доступний для Вас час на комфортних , технічно справних , сучасних транспортних  засобах , заручившись висококваліфікованими спеціалістами ( інструкторами ) .
    Наше задання забезпечити Вам якісне навчання задля Вашої безпеки та оберігу Вашого здоров'я та життя .

     Щоб отримати більш детальну інформацію звертайтесь до нас за адресою:
 - м. Дрогобич, вул. Сагайдачного 22 (перехрестя вулиць 22 Січня і Сагайдачного, на кільці біля Автостанції №2)
 контактні номери:
 0970949099;
 0977984698;
 0963216420.
 - м.Стебник, вул. В.Великого 2 (гуртожиток ліцею)
 контактні номери:
 0684071717;
 0970104828 ;
 0977984698.


!!!  СЛАВА УКРАЇНІ  !!!

 Автошкола “Дрогобицький навчальний центр автомобільної справи” щиро запрошує всіх учнів, що успішно здали теоретичний модуль в сервісному центрі, для подальшого навчання.
 Не важливо, де саме ви отримували теоретичні знання (вивчали правила дорожнього руху) — наша школа радо відкриє двері для кожного, хто бажає навчатись керувати автомобілем та успішно здати практичний модуль.
В нашій автошколі на вас чекатимуть професійні інструктори з навчання практичної їзди, які допоможуть вам навчитись вправно керувати автомобілем: їзда на автодорогах з великою інтенсивністю руху; паралельне паркування; рух заднім ходом; заїзд в гараж і багато іншого.Тільки тоді ви зможете бути в безпеці на автодорогах, що є запорукою вашого життя.
Наш автопарк складається з гарних, чистих та справних — безпечних автомобілів категорій “В” та “С”.




ПП "Дрогобицький навчальний центр автомобільної справи" - сучасна автошкола, школа майбутнього, з стрімким розвитком навчання та кваліфікованим підходом до кожного учня індивідуально, висококваліфікованими спеціалістами та великим автопарком, який бере курс на розвиток та постійно оновлюється.
Комфортне навчання - запорука нашого успіху, тому особливу увагу ми приділяємо нашим автомобілям та навчальним аудиторіям. Усі наші автомобілі чисті  та доглянуті, а головне- у відмінному технічному стані.
Не так давно поповнив наш список новий автомобіль марки Chery TIGGO 2.
Професійні викладачі та інструктори втілять вашу мрію в реальність.
Ми гарантуємо Вам супровід та підтримку на кожному етапі навчання, від першого дзвінка до отримання посвідчення водія.
Телефонуйте нам, ми прислухаємось до кожного вашого побажання і зробимо все можливе для легкого і комфортного навчання.
Чекаємо Вас за адресою:
м.Дрогобич, вул.Сагайдачного,22 ( на кольці біля Районної ради);
контактні тел.  Тел. 41-00-86, 097 094 90 99; 097 798 46 98 .




Відгуки