ФГ "Газда"

Газда - фото
вулиця Самбірська

Інформація

Здорове харчування — запорука відмінного самопочуття, бадьорості. Не секрет, що 80% хвороб виникають від неправильного, незбалансованого харчування, в якому не вистачає вітамінів, мікроелементів та поживних речовин.

Знайти продукти відмінної якості сьогодні доволі складно. Чудову альтернативу пропонує фермерське господарство «Газда», вирощуючи якісну, органічну продукцію.

У нас ви можете придбати:

  • живу птицю;
  • чорні свині в’єтнамської породи, вирощені на екологічно чистих, безпечних та натуральних кормах;
  • садовину — яблука, груші, черешні, сливи;
  • саджанці дерев — липи (1-3 м), берези, клена, ясена, інших листяних порід.

Ферма розташована в межах міста, тож ви маєте змогу приїхати та вибрати свинку чи курку, яку на місці одразу ж заб’ють та розділять для вас. Також, можете заздалегідь замовити продукти — замовлення приймаємо на строк від тижня до кількох місяців.

Ми турбуємося про умови утримання та відгодівлі наших тварин, регулярно проводимо профілактичні заходи щодо запобігання захворюванням. Добираємо відмінні породи та пропонуємо виключно високоякісну продукцію, що відповідає високим санітарно-гігієнічним стандартам, має високий вміст поживних та корисних речовин, є безпечною для споживання дітьми.

У нас замовляють як звичайні покупці, так і заклади громадського харчування — ресторани, кафе, їдальні. Основними покупцями саджанців у нас є організації міського самоврядування, розважальні заклади.

Подбайте про здоров’я своє та своїх рідних — обирайте натуральну та смачну продукцію від фермерського господарства «Газда».
 

Відгуки