Школа усного рахунку "Соробан"

Соробан - фото
вулиця Орлика, 18/5

Інформація

Не вірите, що ваша дитина може отримувати неймовірне задоволення від процесу навчання? Сумніваєтеся, що арифметика може бути справді захопливою? Завдяки унікальній методиці Соробан ваша малеча навчатиметься швидко та легко. Метою цієї ефективної навчальної методики є розвиток обох півкуль мозку, завдяки чому дитина швидко виконує складні математичні задачі. Впродовж занять у школі Соробан (достатньо відвідувати школу лише оди раз на тиждень), ваша дитина не лише навчиться добре та швидко рахувати, у неї також значно покращиться зорова пам'ять та концентрація уваги, підвищиться рівень інтелекту та розумові здібності. Як нам вдається досягти такого приголомшливого результату? В основі методики — японська система усного рахування, яку ми вдосконалили та адаптували до потреб сучасних дітей. До речі, навчанні у нашій школі проводиться для діток від 5 років. Саме ранній розвиток дитини стане фундаментом для її майбутніх успіхів у дорослому житті.

Чому ми? Переваги школи Соробан:

  • Саме у нас дипломовані спеціалісти навчають дітей за унікальною програмою, що дозволяє малюкам освоювати арифметику швидко та легко;
  • Затишні та зручні класи, де малеча почуватиметься комфортно. А батьки в цей час можуть відпочити та насолодитися запашною кавою у спеціальних відпочинкових зонах.
  • Для нас не існує відмінників чи невдах, кожна дитина для нас є особливою, унікальною та найрозумнішою. Ми вчимо діток мислити, а не «зазубрювати» матеріал.

Відгуки