Незалежний фінансовий консультант

Незалежний фінансовий консультант - фото
вулиця Шевченка, 26
(У приміщенні відділення "Укрсоцбанку")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Люди звикли радитися з будь-якого приводу та нагоди. Радяться з юристами, радяться з психоаналітиками, і навіть з астрологами. А для вирішення фінансових питань поспішають отримати якомога більше інформації у незалежних фінансових консультантів.

Ви знаєте що хочете, але не знаєте як, де, за скільки і за допомогою чого? Комплексний фінансовий план покаже вам оптимальні шляхи щодо досягнення поставлених фінансових цілей.

Ми незалежні від фінансових установ, що дає вам перевагу великого вибору фінансових продуктів і послуг для вирішення необхідних завдань і інвестування.

Кожен наш клієнт отримує індивідуальне рішення, максимально підходить саме йому з урахуванням його цілей, можливостей та конкретної життєвої ситуації.

Для неупередженого радника та досвідченого фінансового експерта його спеціалізація — справа всього життя, і він зацікавлений в довгострокових відносинах з вами. Саме такими правилами ми керуємось, адже певні, що тільки довіра, якісне виконання робіт, правильний підхід до справи, чесність та професіоналізм дозволяють будувати справжні партнерські стосунки.

Безкоштовні консультування банківських і страхових питань кожному нашому клієнту забезпечує можливість вибору та певності у тому, що допомога консультанта вам справді необхідна. Детальний «розбір» вашої справи, повне вивчення матеріалів та можливостей дозволяє знайти правильний вихід з ситуації та подбати про те ,щоб допомогти вам вирішувати ваші фінансові питання та труднощі.

Наш фінансовий консультант — це фахівець з високою кваліфікацією, величезним досвідом та бездоганною репутацією, який працює тільки за попереднім записом.

Послуги:

  • індивідуальне, сімейне консультування з питань ефективного використання власних активів та майна

Порадимо та допоможемо Вам у виборі:

  • надійного банку (депозит, кредит);
  • страхової компанії (страхування авто, житла, бізнесу);
  • накопичувальних програм для дітей будь-якого віку;
  • програм недержавного пенсійного забезпечення;
  • програм страхування життя та медичного страхування;

Наша мета:

  • комплекс фін послуг
  • лобіювання ваших інтересів
  • довготермінова співпраця

Відгуки