Репетитор української та німецької мов

Репетитор української та німецької мов - фото

Інформація

Досконале знання мови — реальність, якщо поєднати прагнення опанувати слово та навчання з професіоналом. І в цьому вам допоможе репетитор української та німецької мов.

Вже понад 13 років фахівець вдосконалює свою німецьку та практикує навички з носіями мови. Вміло знаходить індивідуальний підхід і навчить швидко запам’ятовувати «кілометрові» слова, а також пояснить легкий ланцюжок їх утворення. З легкістю розвінчує міфи, що німецька мова — складна, жорстка, груба та негарна. А дізнатись трошки більше про викладання, знайти цікавинки та вберегтись від пасток, які приготувала німецька, можна в авторській рубриці в соціальній мережі.

Натомість українська — це рідна мова репетитора, тож завдяки освіті викладача та великому досвіду вона ефективно допоможе:

  • довести українську мову до межі досконалості;
  • підготуватись до ЗНО;
  • навчитись вільно розмовляти без страху помилок.

Протягом навчання в школі та ВНЗ займала призові місця на всеукраїнських олімпіадах, перемагала в мовно-літературному конкурсі ім. П. Яцика та складала сесії на відмінно, що свідчить про високий рівень професіоналізму. Пише вірші, тож добре відчуває та володіє словом.

Відгуки