Стоматологічний кабінет Любомира Мороза

Стоматологічний кабінет Любомира Мороза - фото
вулиця 22-го Січня, 45
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 20:0013:30 - 15:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Здорові та красиві зуби — запорука успіху та правильного функціонування організму. Адже проблеми із зубами часто стають причиною захворювань органів кишково-шлункового тракту, регулярних ангін, стоматитів чи ряду інших хвороб. Та й сам зубний біль справа не з приємних.

Ви також хочете правильно дбати про свої зуби, щоб жити без болю та, не соромлячись, посміхатися широко і красиво? Тоді, вам варто навідатися до стоматологічного кабінету Любомира Мороза.

Стоматологія Любомира Мороза — це сучасна європейська клініка. Ми подбали про те, щоб наші пацієнти отримали повний сервіс. Саме у нашому кабінеті ви отримаєте змогу відчути якість нового обладнання.

Використовуємо:

  • Стоматологічний сканер інтраоральних рентгенівських знімків. Опромінення від знімка у 10 разів менше від попередніх знімків на плівці.
  • Дентальний рентгенологічний апарат.
  • Стоматологічну установку.
  • П’єзохірургію — видалення зубів спеціальним ультразвуковим ножем.

Здійснюємо імплантаційне лікування за допомогою імплантів.

Лікуємо зуби з мікроскопом. Завдяки цьому ми проводимо ефективне та максимально точне подолання проблем ротової порожнини. Гарантуємо високий рівень якості та надійності наданих послуг, адже використовуємо високотехнологічне та сучасне обладнання.

Якщо потрібне високоякісне лікування та гарна й здорова усмішка, звертайтесь в кабінет за адресою: м. Дрогобич, вулиця 22-го Січня, 45.

Ми досягли оптимального співвідношення високої якості та справедливих цін. Надаємо гарантію на стоматологічні послуги на 2 роки. Постійно вдосконалюємо професійні навички, беремо участь у форумах, навчаннях.

Відгуки