Студія гармонійного розвитку "Розумник"

Розумник - фото
вулиця Михайла Грушевського, 44
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт11:00 - 19:30Без перерви
Сб11:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Студія гармонійного розвитку «Розумник» пропонує розвивальні заняття для дошкільнят та дітей молодших класів (від 2-8 років). Ми навчаємо основ програмування, малювання, проводимо заняття з акройоги, англійської мови та  музики. Запрошуємо вас на суботні майстер-класи та в табір на час канікул.

Завітайте до нас, якщо бажаєте полегшити своїй дитині процес адаптації до школи. Для малюків ми проводимо навчання читання за методикою Зайцева! Вони вчаться читати співаючи пісні, створюючи довгі потяги з кубиків та граючи в різні ігри з кубиками та складами. Вже після 2-х місяців занять з розвитку наші розумники змогли досягнути значних успіхів в читанні! Це легко і весело! А ми надзвичайно раді кожному новому досягненню!

Не секрет, що кожна дитина любить малювати. Але кожен малюк проявляє любов до малювання по-різному: хтось розмальовує шпалери в кімнаті, дехто малює  один в одного на руках і ногах, а декому навіть вдається використовувати улюблені штори замість полотна для малювання. Це робить дітей надзвичайно щасливими, хоч нерідко батьки лають їх за це. Та пам'ятайте, що малювання грає одну з ключових ролей у розвитку вашої дитини. Воно допомагає сформувати особистість, розвиває уяву і творчість. Тому варто спробувати скерувати талант дитини в потрібному напрямку.

Відвідайте у «Розумнику» заняття з малювання де малюк зможе познайомитися з різними техніками малювання:

  • навчиться розміщати предмети на малюнку;
  • спробує змішувати кольори;
  • розвине творчі здібності і уяву.


Запрошуємо діток віком 5-9 років також долучитися до нашого нового курсу «Основи програмування». Наші юні програмісти вже зуміли вивчити нове поняття «АЛГОРИТМ» та встигли обговорити алгоритми в житті. На практичному занятті вони допомагали принцесі складати алгоритми: «взувати туфлі», «чистити котику зубки» та «садити насіння». Алгоритмічне мислення стане в пригоді діткам не тільки в програмуванні, а й у повсякденному житті.


Фізичне здоров’я вашого малюка надзвичайно важливе для розвитку гармонійної особистості. Тому ми запровадили заняття з АКРОЙОГИ в «Розумнику». Тепер ви зможете практикувати цей цікавий вид спорту у нас.


Також завітайте до нашого магазину де присутній широкий асортимент розвиваючих іграшок для дітей різного віку: шнурувалки, картки Домана, кубики Зайцева, дерев'яні іграшки та енциклопедії.


Долучайтесь до нас, щоб ваша дитина змогла гармонійно розвиватись, краще розуміти навколишній світ, якісно будувати відносини з людьми, а також стала впевненішою та усвідомленою щодо своїх емоцій і почуттів.

Відгуки