Стоматологічна практика Дзісь А.Є.

Стоматологічна практика Дзісь А.Є. - фото
вулиця Михайла Грушевського, 9
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

У вас виникли проблеми з зубам? Зубний біль не дає вам шансів жити повноцінно? Не варто перейматись, якщо ви можете звернутись за допомогою до стоматологічного кабінету, де Дзісь Анатолій Євгенович та Желем Наталія Романівна зможуть вам допомогти.

У нашому стоматологічному кабінеті ви можете пройти професійну діагностику на сучасному рівні, яка дає повну картину стану вашої порожнини рота, дозволяє швидко і точно поставити діагноз і вжити адекватних заходів з лікування, відновлення та профілактики.

Ми з вами складемо план лікування та будемо поступово робити вашу посмішку привабливою та щирою. А приходячи на консультацію та чистку зубів всього 1 раз в рік, ви станете щасливим володарем здорових і красивих зубів.

Ми готові приділити вам максимум часу та уваги для поліпшення стану й підтримки здоров'я ваших зубів, оскільки гарна посмішка завжди привертає увагу, будучи запорукою здоров'я, і показником дбайливого та щоденного догляду.

Наша мета — максимально зберегти ваші зуби, а не замінити їх штучними. Ми надаємо нашим пацієнтам комплексну стоматологічну медичну допомогу, що стало можливим завдяки висококваліфікованим досвідченим лікарям — Дзісь Анатолію Євгеновичу та Желем Наталії Романівні.

Також в лікуванні ми використовуємо тільки новітні технології, препарати та матеріали, рекомендуємо нашим пацієнтам останні розробки в сфері особистої гігієни зубів і ротової порожнини.

Застосовуємо сучасний метод лікування кореневих каналів — Endo - Pilot. Сучасні пломбуючі матеріали та інструменти виробництва США, Японія та країн ЄС.
   

Відгуки