Дрогобицький експертно-навчальний відділ Державного підприємства "Західний експертно-технічний центр"

Дрогобицький експертно-навчальний відділ Державного підприємства "Західний експертно-технічний центр" - фото
вулиця Данила Галицького, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт08:30 - 17:1512:30 - 13:00
Пт08:30 - 16:0012:30 - 13:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Необхідність сертифікації продукції, яка готується до виходу на ринок, вимагає фахівців, стандартів та обладнання для перевірки їх якості.

Акредитований орган по оцінці відповідності «Західний експертно-технічний центр» перевіряє відповідність продукції вимогам 12 технічних регламентів і надає послуги в сфері:

  • оцінки відповідності;
  • сертифікації та випробування продукції;
  • розробки технічних умов;
  • навчання оцінювачів.

Наш центр виконує технічний огляд транспортних засобів, який передбачає детальну перевірку їх стану, зокрема діагностику всіх систем, шин, світлових приладів та інших деталей, від яких залежить безпека руху на дорозі, стан навколишнього середовища.

Виконуємо роботи по виявленню об’єктів підвищеної небезпеки.

Проводимо фахову експертизу стану будівель та споруд, яка необхідна при аварійності будинків, під час реконструкції чи капітальному ремонті, під час введення в експлуатацію самовільно збудованих споруд.

Виконуємо експертизу стану машин та механізмів — ліфтів, обладнання, що працює під тиском, електричних приладів, котлів, засобів індивідуального захисту.

Наші спеціалісти перевіряють технічну документацію, досліджують обладнання, оцінюють машини та механізми на відповідність вимогам безпеки, проводять стрес-тести та аналіз небезпек, перевіряють енергоефективність котлів та аналізують надійність систем безпеки.

Відгуки